PDR forum.net

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 07, 2010, 10:27:45 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PDR ÖĞRETMENİYİM YARDIM LÜTFEN  (Okunma Sayısı 8959 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mtcanbay
PDR Forum.Net
Yönetim
Üye

Karizma 3292

« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2008, 11:51:45 ÖS »

Hocam şafak falan sayma keyfine bak Smiley Zaten aynı işi yapıyorsun. Askerde en şanslı guruptan biride biziz bence.
Moderatöre Bildir   Logged

fantastic
Yeni Üye
*

Karizma 0

« Yanıtla #21 : Kasım 05, 2008, 07:54:55 ÖS »

pdr bölümünü bitirip hala "pdr öğretmeni" tabirini kullanan arkadaşlarımız olduğuna üzüldüm
sehzadeyavuz
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Kasım 16, 2008, 09:17:52 ÖS »

pdr bölümünü bitirip hala "pdr öğretmeni" tabirini kullanan arkadaşlarımız olduğuna üzüldüm

peki ne diyelim Nedir bu konudaki fikriniz?Huh
merzer
ÖMER ÖZER
Yeni Üye
*

Karizma 0

« Yanıtla #23 : Aralık 16, 2008, 12:17:54 ÖÖ »

psikolojik danışman diyebilirsiniz....

peki atanıp atanmamak birşey farkettirir mi? diyelim ki PDR mezunuyum ancak alanda çalışmıyorum,yada atanamadım meb de değilim gene de askerliğimi astgmn psikolojik danışman olarak yapabilirmiyim?

by merzer
delidumrul
Yeni Üye
*

Karizma 0

« Yanıtla #24 : Aralık 23, 2008, 04:51:44 ÖS »

Angry bende askerliği RDM de yaptım ama ne yalan söliyim mesleği icrada en berbat yerlerden biri, orada çalışmak için biraz uçuk olmak gerek  Grin artıları eksileri elbette var ama ben üniversitede "asker"liği sorgulayan biriydim siz düşünün halimi... Ams genelde dendiği gibi korkulacak bişi yok  Cool, çabuk geçiyo günler. En büyük eksisi kendini geliştirme imkanlarının kısıtlı olması (ve anlamsız disiplin)
quarezma2005
Yeni Üye
*

Karizma 0

« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2008, 10:32:20 ÖS »

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerimi bildirmek isterim. Çok faydası olacak askerlik için.

Benim sormak istediğim bir konu daha var. Ben 2009 ağustos gibi askere gitmeyi düşünüyorum. Ancak uzun dönem yapmayı istemiyorum. Kısa dönem çıksa çok iyi olacak. Kısa dönem çıkma ihtimali nedir? Ya da kısa dönem çıkması için yapabileceğim bir şey var mı? Bu arada pdr alanında doktora yapıyorum ve haziranda bitecek.

dreamer
Yeni Üye
*

Karizma 0

« Yanıtla #26 : Ocak 10, 2009, 01:38:41 ÖS »

quarezma2005 e
sayın hocam ben henüz pdr bölümün de öğrenciyim.fakat bölümümüz de öğretim elamanı olarak çalışan ve askerliğini yakın zamanda yapan bir hocamızdan uzunca bilgi aldım.
eğer yüksek lisans yapmışsanız uzun dönem olasılığı artıyor.yani sizin kısa dönem yapma şansınız çok azalmış görünüyor.
büyük ihtimalle askerliğinizi yedek subay olarak uzun dönem yapacaksınız.
yinede bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarımızdan öğrenirseniz daha iyi olur.

ayrıca diğer arkadaşların yazmış olduğu bilgilerden dolayı hepsine teşekkür ederim.
gerçekten çok güzel bilgiler yazılmış.benim askerlik yapmamama daha uzun bir süre var.
ben uzun dönem yapmak istiyorum.ve imkan varsa askeriyede kalmak mesleğimi orada icra etmek istiyorum.
iyi günler diliyorum.
tuanaa
Yeni Üye
*

Karizma 0

« Yanıtla #27 : Nisan 02, 2009, 07:58:55 ÖS »

bende pdr öğrencisiyim benım sorum cok farklı ben askerıyede çalışmak ıstıyorum .Bu mümkünmü ve hangı vasıfla çalışcam.Ayrıca bayanlar alınıyormu.Lütfen cvb beklıyorum
mtcanbay
PDR Forum.Net
Yönetim
Üye

Karizma 3292

« Yanıtla #28 : Nisan 03, 2009, 10:21:51 ÖÖ »

Okulunuzu bitirdikten sonra muazzaf subay olarak orduda görev alabilirsiniz. Geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam 90 tane muazzaf pdr mezunu subay alınmıştı. Bunun 10 tanesininde bayan olduğunu hatırlıyorum.

Çalışma şartlarınız hakkında size söyleyebileceğim şeyler sınırlı. Subay olarak görev alıp TSK'nın tüm imkanlarından faydalanma hakkına sahipsiniz. Sağlık sınıfında görev alacaksınız. Yönetmelik değişmediyse ya beyaz önlük ya da takım elbise giyerek işe gideceksiniz. Rütbenizde TSK iç mevzuatındaki diğer subaylarla aynı derecede olacak. Rütbe yükselmenizde bu mevzuat dahilinde gerçekleşecektir.

TSK başımızın tacı fakat bazı olumsuzluklarda yaşanmıyor değil.
Farzedelim birisi size git pazar günü çalış dediğinde emredersiniz komutanım diyeceksiniz. Günde 200 psikolojik sorunlu asker ile ilgilen denildiğine Emredersiniz komutanım diyeceksiniz. Hafta sonları il dışına çıkmak istediğinizde il dışı emir kağıdı çıkarmadan o ilden ayrılamayacaksınız. 4 yılda bir yeni hayat kurmak zorunda kalacak, evinizin 25 yılda yaklaşık 5-6 kez (iyimser olarak) taşınmasını sağlayacaksınız. Çocuğunuz okula servisle giderken Babasının ya da sizin rütbenize göre minibüste yer bulacak, sosyal konumu olacak.

Sitemizi düzenli takip ederseniz duyurular ve iş ilanları kısmında alımlar olunca görebilirsiniz. İyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2009, 10:34:35 ÖÖ Gönderen: mtcanbay » Moderatöre Bildir   Logged

sehzade54
Yeni Üye
*

Karizma 0

« Yanıtla #29 : Haziran 04, 2009, 02:06:29 ÖÖ »

Bende agustos 2009 celbinde gideceğim, vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. saygılarımla..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.065 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu